Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Regueras City (1339433) - Atilanos FC (119724) » 649317167: T61/J9/VII

Liga 649317167 Información oficial sobre el partido 649317167 en Hattrick

21.12.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 9 / VII.1018 (39054)

Regueras City Alineación oficial del equipo 'Regueras City ' en el partido 3 - 1 jambateam Alineación oficial del equipo 'jambateam' en el partido
Christopher Pelowski (33') 1 - 0
1 - 1 Joaquín Cantero (34')
Mile Čokolić (39') 2 - 1
Ricardo Viedes (42') 3 - 1
Regueras City Alineación oficial del equipo 'Regueras City ' en el partido 3 - 1 jambateam Alineación oficial del equipo 'jambateam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Regueras City Alineación oficial del equipo 'Regueras City ' en el partido 6 - 1 jambateam Alineación oficial del equipo 'jambateam' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Regueras City

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Regueras sabia com jugar al contraatac, i al minut 33, Christopher Pelowski va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Regueras van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mile Čokolić va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ricardo Viedes va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Augusto Vangelisti va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Àngel Maria Boreu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 216 Minuto 72 (Ocasión evento especial rápido + pase): Kim Seccarecci va marxar per velocitat al minut 72 i va fer una passada de la mort a Georgi Petrov, però aquest va fallar.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Georgi Petrov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Àngel Maria Boreu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Ricardo Viedes gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Àngel Maria Boreu va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kim Seccarecci de Regueras es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

jambateam

Goles Goles

  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): En Kastor Galarreta va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Joaquín Cantero la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Bennie Kieselbach, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 10 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Bennie Kieselbach va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 32. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 253 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 53 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Pablo César Cervantes amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Perfeito Bertoa la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de jambateam havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 250 Minuto 89 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a jambateam l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 89, però el xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael García de Luera de jambateam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bennie Kieselbach de jambateam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.