Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cap Negret (48374) - Ángeles del infierno (1585509) » 649316176: T61/J13/VII

Liga 649316176 Información oficial sobre el partido 649316176 en Hattrick

18.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 13 / VII.1000 (39036)

Tenderina CF Alineación oficial del equipo 'Tenderina CF' en el partido 0 - 3 Rápido de Alcalá Alineación oficial del equipo 'Rápido de Alcalá' en el partido
0 - 1 Luis Javier Aznar (5')
0 - 2 Luis Javier Aznar (56')
0 - 3 Salva Durán de Quiroga (69')
Tenderina CF Alineación oficial del equipo 'Tenderina CF' en el partido 0 - 3 Rápido de Alcalá Alineación oficial del equipo 'Rápido de Alcalá' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Tenderina CF Alineación oficial del equipo 'Tenderina CF' en el partido 1 - 5 Rápido de Alcalá Alineación oficial del equipo 'Rápido de Alcalá' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tenderina CF

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rápido. La jugada d'estratègia del Tenderina per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Óscar Rojas Sánchez va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 213 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Marc Borràs de Tenderina va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 12, però no va estar gaire encertat.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Costel Dărăban va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Tenderina que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Clarencio Senaz de Tenderina va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rápido de Alcalá

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 5, quan Luis Javier Aznar va posar els visitants Rápido per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Luis Javier Aznar va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): Al minut 69 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Rápido, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Salva Durán de Quiroga va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alain Mendiluze. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 207 Minuto 23 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Cristian Griol va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Cristian Griol va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Rubén Albores va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Felip Caritg quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ernai Loitegi, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alain Mendiluze de Rápido amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.