Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapid BotàniK (122377) - Sennatores (776079) » 649315457: T61/J2/VII

Liga 649315457 Información oficial sobre el partido 649315457 en Hattrick

02.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / VII.988 (39024)

el Puche City Alineación oficial del equipo 'el Puche City' en el partido 3 - 4 Baguipam F.C. Alineación oficial del equipo 'Baguipam F.C.' en el partido
0 - 1 Dittmar Busslauer (6')
0 - 2 Quirze Isals (28')
Jakub Śniady (37') 1 - 2
Jonasz Drewa (47') 2 - 2
2 - 3 Dittmar Busslauer (49')
Jakub Śniady (60') 3 - 3
3 - 4 Javier Orbara (64')
el Puche City Alineación oficial del equipo 'el Puche City' en el partido 3 - 4 Baguipam F.C. Alineación oficial del equipo 'Baguipam F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
el Puche City Alineación oficial del equipo 'el Puche City' en el partido 1 - 3 Baguipam F.C. Alineación oficial del equipo 'Baguipam F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el Puche City

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Puche van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Jakub Śniady.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Puche va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Sami Loukkola, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jonasz Drewa que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 112 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Puche s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jakub Śniady que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 60 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 14, un contraatac del Puche no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Henrik Rosenhof perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 210 Minuto 90 (Ocasión de falta): En Rubén Colado va fer una magnífica aturada al minut 90, tot i el bon llançament de falta de Pablo César Quevedo.

Baguipam F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Dittmar Busslauer va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Quirze Isals de Baguipam va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 28. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 174 Minuto 49 (Gol de penalti): Quan passaven 49 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Baguipam. En Dittmar Busslauer va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 2 - 3.
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): En Javier Orbara donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 64 el marcador reflectia el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Octavian Moiceanu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alois Seebauer, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Octavian Moiceanu després de 33 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alois Seebauer va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Quirze Isals. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Perico Capero, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 61 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ciro Arturo.