Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC txindo (1457415) - Cuelebre balompie (779489) » 649314504: T61/J1/VII

Liga 649314504 Información oficial sobre el partido 649314504 en Hattrick

26.10.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / VII.971 (39007)

Formula Manager Alineación oficial del equipo 'Formula Manager' en el partido 4 - 2 Terra Alineación oficial del equipo 'Terra' en el partido
0 - 1 José Álvaro Murciano (14')
Erasmo Rada (34') 1 - 1
Liberto Humaña (55') 2 - 1
2 - 2 Miguel Olmos Blanco (71')
Mariano Ayut (78') 3 - 2
Pablo Homedes (84') 4 - 2
Formula Manager Alineación oficial del equipo 'Formula Manager' en el partido 4 - 2 Terra Alineación oficial del equipo 'Terra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Formula Manager Alineación oficial del equipo 'Formula Manager' en el partido 3 - 0 Terra Alineación oficial del equipo 'Terra' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Formula Manager

Goles Goles

  • 114 Minuto 34 (Gol de penalti): Després de 34 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Formula, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Erasmo Rada de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): Formula s'avançava al marcador al minut 55, després d'un rebot que va caçar en Liberto Humaña per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Formula va ser Mariano Ayut.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pablo Homedes es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Xoaquín Arxiz hauria d'haver estat gol al minut 19 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 36 per blocar una centrada d'en Erasmo Rada va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Formula.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alfredo Moya va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Mauro Cougil va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Mariano Ayut del Formula ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 289 Minuto 65 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Mariano Ayut va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Seber Inurrio el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Mariano Ayut es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iván Caldelas de Formula amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Iván Caldelas va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Akutain Elgebehere de Formula va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Terra

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): 凌 (Ling) 泽华 (Zehua) va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Terra, José Álvaro Murciano, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 164 Minuto 71 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Miguel Olmos Blanco va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Steve Hans haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Terra al minut 40.
  • 207 Minuto 44 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Terra va ser a punt de marcar al minut 44, quan el seu jugador Óscar Pasquet va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pau Gil de Zúñiga de Terra es va guanyar la targeta groga merescudament.