Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els Nonis (777240) - Pataliebres FC (797640) » 649312750: T61/J11/VII

Liga 649312750 Información oficial sobre el partido 649312750 en Hattrick

04.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 11 / VII.939 (38975)

RibesTeam Alineación oficial del equipo 'RibesTeam' en el partido 2 - 1 fierros teams Alineación oficial del equipo 'fierros teams' en el partido
Evencio Gaibor (6') 1 - 0
1 - 1 Pedro Robledillo López (68')
Evencio Gaibor (80') 2 - 1
RibesTeam Alineación oficial del equipo 'RibesTeam' en el partido 2 - 1 fierros teams Alineación oficial del equipo 'fierros teams' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RibesTeam Alineación oficial del equipo 'RibesTeam' en el partido 2 - 1 fierros teams Alineación oficial del equipo 'fierros teams' en el partido
Tiene un resultado normal 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RibesTeam

Goles Goles

  • 105 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Evencio Gaibor rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Roger Munné, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 els aficionats van embogir quan en Evencio Gaibor va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de RibesTeam.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En José Manuel Lobató es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 20 quan José Ramón Palomeque de RibesTeam gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 208 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Roger Munné de RibesTeam va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a 陆 (Lu) 潇洒 (Xiaosa) que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Martzelin Andikoberria de RibesTeam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

fierros teams

Goles Goles

  • 162 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Pedro Robledillo López per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Gaudenzio Lattante va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Agustí Prada, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El fierros creava perill des de la dreta al minut 27, però en Chema Fallón, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Gaudenzio Lattante desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de fierros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jorge Safón va sortir per sobre el travesser.