Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Featrix F.C. (122709) - loma de ucieza c.f. (1432198) » 649312003: T61/J6/VII

Liga 649312003 Información oficial sobre el partido 649312003 en Hattrick

30.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / VII.926 (38962)

Luciano Boyz Alineación oficial del equipo 'Luciano Boyz' en el partido 0 - 1 loma de ucieza c.f. Alineación oficial del equipo 'loma de ucieza c.f.' en el partido
0 - 1 Gerdt Hamme (60')
Luciano Boyz Alineación oficial del equipo 'Luciano Boyz' en el partido 0 - 1 loma de ucieza c.f. Alineación oficial del equipo 'loma de ucieza c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Luciano Boyz Alineación oficial del equipo 'Luciano Boyz' en el partido 0 - 2 loma de ucieza c.f. Alineación oficial del equipo 'loma de ucieza c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Luciano Boyz

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Luciano va anar a parar a la dreta de l'atac on en David Barrera, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Luciano va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Aman Ruiz Hernández, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Luciano van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 58, però el xut de David Barrera des de l'esquerra va sortir desviat.

loma de ucieza c.f.

Goles Goles

  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): ucieza agafava avantatge al minut 60 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Gerdt Hamme amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Vilim Lovrenčić de ucieza, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dalisław Pawelski va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ramiro Pinto va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gerdt Hamme ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Dalisław Pawelski va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 20, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alfredo Colom va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Ramón Calahorra va estar a punt de posar per davant a ucieza amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alfredo Colom va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, un refús desafortunat de Alfredo Colom, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ramón Calahorra no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 57 (Ocasión de falta): En Krum Shenev va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 57. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 280 Minuto 83 (Ocasión de falta): Krum Shenev va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.