Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hell sign (1433900) - Real Paskutron (988437) » 649310924: T61/J2/VII

Liga 649310924 Información oficial sobre el partido 649310924 en Hattrick

02.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / VII.907 (38943)

Notthingam Presa Alineación oficial del equipo 'Notthingam Presa' en el partido 0 - 4 Jerez Deportivo Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Jerez Deportivo Fútbol Club' en el partido
0 - 1 Damian Fearon (10')
0 - 2 Mathias Cornelius Klettenberg (12')
0 - 3 Eloy Estremera (77')
0 - 4 Mathias Cornelius Klettenberg (89')
Notthingam Presa Alineación oficial del equipo 'Notthingam Presa' en el partido 0 - 4 Jerez Deportivo Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Jerez Deportivo Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Notthingam Presa Alineación oficial del equipo 'Notthingam Presa' en el partido 0 - 4 Jerez Deportivo Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Jerez Deportivo Fútbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Notthingam Presa

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 7 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Víctor Ruiz Álvarez va ridiculitzar a en Damian Fearon amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Hernán Gandía va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 209 Minuto 74 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Folke Lewenberg? Un error clamorós seu va donar a Kornelius Lunau una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Pedro Rafael Loscertales quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Ruiz Álvarez de Notthingam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 22 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22 de partit, Víctor Ruiz Álvarez de Notthingam va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Jerez Deportivo Fútbol Club

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): Deportivo va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Damian Fearon va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 182 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mathias Cornelius Klettenberg, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Eloy Estremera va augmentar l'avantatge de Deportivo a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del Deportivo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mathias Cornelius Klettenberg, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Damian Fearon, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 7 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mathias Cornelius Klettenberg. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Ignacio Reves de Deportivo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 59 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Deportivo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Eloy Estremera va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Cristian Boţ al minut 87, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mathias Cornelius Klettenberg de Deportivo es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.