Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Limundi 03 (1437803) - Brighton West Ham City Football Club (797379) » 649310857: T61/J14/VII

Liga 649310857 Información oficial sobre el partido 649310857 en Hattrick

25.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 14 / VII.905 (38941)

Peña Oscar Alineación oficial del equipo 'Peña Oscar' en el partido 3 - 1 Atlético Lucena Alineación oficial del equipo 'Atlético Lucena' en el partido
0 - 1 Eduardo Villaro (9')
Aide Gorritiberea (15') 1 - 1
Lorenzo Olmedo Ramos (63') 2 - 1
Baligh Howat (75') 3 - 1
Peña Oscar Alineación oficial del equipo 'Peña Oscar' en el partido 3 - 1 Atlético Lucena Alineación oficial del equipo 'Atlético Lucena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Peña Oscar Alineación oficial del equipo 'Peña Oscar' en el partido 2 - 3 Atlético Lucena Alineación oficial del equipo 'Atlético Lucena' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,6 % 8,7 % 68,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peña Oscar

Goles Goles

  • 111 Minuto 15 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Aide Gorritiberea va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Oscar empatava el partit, 1 a 1, al minut 15.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Oscar va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 63 Lorenzo Olmedo Ramos va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 75, Pablo Castellauli va pentinar un córner cap al segon pal que Baligh Howat va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Paco Berasategui va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Oscar.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Pavel Atanasov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Oscar se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 68, un contraatac del Oscar no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Lorenzo Olmedo Ramos perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Oscar Baligh Howat quasi marca al minut 69 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Lorenzo Olmedo Ramos l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Atlético Lucena

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al minut 9 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Eduardo Villaro que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Eudi Bianburu, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 22 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Raúl de Minaya va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Esteve Mulet quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.