Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

palascantabras (315252) - totu racing (120955) » 649308921: T61/J6/VII

Liga 649308921 Información oficial sobre el partido 649308921 en Hattrick

30.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / VII.871 (38907)

Pacto Oscuro Alineación oficial del equipo 'Pacto Oscuro' en el partido 1 - 3 At. Zaragoza Alineación oficial del equipo 'At. Zaragoza' en el partido
0 - 1 Seniko Mazkiaran (35')
Giuseppe Lotito (77') 1 - 1
1 - 2 Esteban Zambrano (78')
1 - 3 Roberto Fernández de Granada (84')
Pacto Oscuro Alineación oficial del equipo 'Pacto Oscuro' en el partido 1 - 3 At. Zaragoza Alineación oficial del equipo 'At. Zaragoza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pacto Oscuro Alineación oficial del equipo 'Pacto Oscuro' en el partido 1 - 4 At. Zaragoza Alineación oficial del equipo 'At. Zaragoza' en el partido
Tiene un resultado normal 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pacto Oscuro

Goles Goles

  • 114 Minuto 77 (Gol de penalti): Oscuro va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Giuseppe Lotito, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Oscuro va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Luis García en un 1 contra 1 amb el porter Cristóbal Quinteros, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Oscuro, l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En Vital Roda va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Vital Roda del Oscuro ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 74, el Oscuro estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Vador Tomàs va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

At. Zaragoza

Goles Goles

  • 170 Minuto 35 (Gol de falta): Seniko Mazkiaran va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 35. 0 - 1 per a AtZaragoza.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): En Esteban Zambrano donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 78 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 84 minuts, Roberto Fernández de Granada va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Jacinto Úrculo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Seifeddine Aymani, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): AtZaragoza va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Roberto Fernández de Granada va quedar-se sol davant el porter Seifeddine Aymani, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Esteban Zambrano després de 52 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Seifeddine Aymani va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Roberto Fernández de Granada al minut 70, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jacinto Úrculo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.