Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Benidorm (118505) - CSK Alcorcon (312621) » 649306666: T61/J2/VII

Liga 649306666 Información oficial sobre el partido 649306666 en Hattrick

02.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / VII.831 (38867)

axisbas Alineación oficial del equipo 'axisbas' en el partido 4 - 1 Jugoso F.C. Alineación oficial del equipo 'Jugoso F.C.' en el partido
0 - 1 Roberto Higuera (15')
Ramón Cólliga (39') 1 - 1
José Luis Martorell (51') 2 - 1
Federico Piña (64') 3 - 1
周 (Zhou) 瑞晴 (Ruiqing) (73') 4 - 1
axisbas Alineación oficial del equipo 'axisbas' en el partido 4 - 1 Jugoso F.C. Alineación oficial del equipo 'Jugoso F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
axisbas Alineación oficial del equipo 'axisbas' en el partido 2 - 0 Jugoso F.C. Alineación oficial del equipo 'Jugoso F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

axisbas

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ramón Cólliga va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 39.
  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 els aficionats van embogir quan en José Luis Martorell va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de axisbas.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de axisbas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Federico Piña progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): axisbas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en 周 (Zhou) 瑞晴 (Ruiqing) va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 14 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En José Luis Martorell va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Ramón Cólliga del axisbas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Federico Piña va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Demetrio Guardado va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Federico Piña va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de axisbas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Demetrio Guardado al minut 58 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ramón Cólliga va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Jugoso F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 15 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Jugoso eren letals, i Roberto Higuera va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Jugoso va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pelayo Vandivielso va desviar el xut final de Manuel Vidal Llorente després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Bajo de Jugoso la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Forment.