Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malabo kings (1417706) - los Paquitos de Jur (990877) » 649306551: T61/J1/VII

Liga 649306551 Información oficial sobre el partido 649306551 en Hattrick

26.10.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / VII.829 (38865)

Solórzano F.C. Alineación oficial del equipo 'Solórzano F.C.' en el partido 3 - 1 Recreativo Granada Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Recreativo Granada Club de Fútbol' en el partido
0 - 1 Assad Boutaleb (8')
Roxelio San Luis (47') 1 - 1
Gonzalo Madrona (68') 2 - 1
Ovidiu Iancu (89') 3 - 1
Solórzano F.C. Alineación oficial del equipo 'Solórzano F.C.' en el partido 3 - 1 Recreativo Granada Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Recreativo Granada Club de Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Solórzano F.C. Alineación oficial del equipo 'Solórzano F.C.' en el partido 8 - 0 Recreativo Granada Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Recreativo Granada Club de Fútbol' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Solórzano F.C.

Goles Goles

  • 110 Minuto 47 (Gol de falta): Roxelio San Luis va aconseguir l'empat per a Solórzano mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Pablo Aparicio Pérez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Solórzano, Gonzalo Madrona, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Solórzano a 3 - 1. Ovidiu Iancu va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Recreativo. La jugada d'estratègia del Solórzano per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Esteve Buixens va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Solórzano enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Solórzano Ovidiu Iancu quasi va assolir l'empat al minut 42 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Solórzano va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pablo Aparicio Pérez en un 1 contra 1 amb el porter Hodei Ezama-Bitoria, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Chahid Fahim va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Solórzano ho intentava per la dreta per mitjà de Roxelio San Luis, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Recreativo Granada Club de Fútbol

Goles Goles

  • 174 Minuto 8 (Gol de penalti): Assad Boutaleb va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 8 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Óscar Quesada va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Juan Ortega aquest no va estar a l'altura.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Radek Novosád es va comportar com un juvenil al minut 89 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Assad Boutaleb de Recreativo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Assad Boutaleb de Recreativo va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".