Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Desperdicis 2 (802193) - marrow (309830) » 649306119: T61/J5/VII

Liga 649306119 Información oficial sobre el partido 649306119 en Hattrick

23.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / VII.821 (38857)

Supercracks CF Alineación oficial del equipo 'Supercracks CF' en el partido 3 - 4 marrow Alineación oficial del equipo 'marrow' en el partido
Fernando Carpiteiro (8') 1 - 0
Carlos Pérez Miguel (16') 2 - 0
2 - 1 Aurubilitu Muruzabal (34')
2 - 2 Aureliano Pantoja (35')
2 - 3 Paco Pizarro (48')
2 - 4 Aureliano Pantoja (53')
Jesús Rivero Sanchez (78') 3 - 4
Supercracks CF Alineación oficial del equipo 'Supercracks CF' en el partido 3 - 4 marrow Alineación oficial del equipo 'marrow' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Supercracks CF Alineación oficial del equipo 'Supercracks CF' en el partido 2 - 1 marrow Alineación oficial del equipo 'marrow' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,0 % 26,1 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Supercracks CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Fernando Carpiteiro, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Supercracks se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 8.
  • 106 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Carlos Pérez Miguel sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 16 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 0 al marcador.
  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): El Supercracks no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Jesús Rivero Sanchez es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 39, tothom va saber perquè en Jesús Colom era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Supercracks la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

marrow

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Gonzalo Cornado entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al marrow, un peu providencial d'en Aurubilitu Muruzabal va situar el 2-1 al panell digital.
  • 160 Minuto 35 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Aureliano Pantoja va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 35: 2 - 2.
  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): El jugador Paco Pizarro de marrow es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 184 Minuto 53 (Gol de penalti): marrow va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 4, quan Aureliano Pantoja va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gonzalo Cornado que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després de 62 minuts, Alejandro Cantalapiedra va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Bienvenido Brendariz va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Alejandro Cantalapiedra de marrow va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aureliano Pantoja de marrow va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.