Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pounch FC (1417120) - Victim Mentality (438960) » 649306100: T61/J14/VII

Liga 649306100 Información oficial sobre el partido 649306100 en Hattrick

25.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 14 / VII.820 (38856)

XtrateX Fc Alineación oficial del equipo 'XtrateX Fc' en el partido 2 - 0 Entre Palmeras Alineación oficial del equipo 'Entre Palmeras' en el partido
Lolo Gómez de Avellaneda (19') 1 - 0
Gumersindo Sierra Márquez (37') 2 - 0
XtrateX Fc Alineación oficial del equipo 'XtrateX Fc' en el partido 2 - 0 Entre Palmeras Alineación oficial del equipo 'Entre Palmeras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
XtrateX Fc Alineación oficial del equipo 'XtrateX Fc' en el partido 2 - 2 Entre Palmeras Alineación oficial del equipo 'Entre Palmeras' en el partido
Tiene un resultado normal 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,0 % 14,3 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XtrateX Fc

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 19 gràcies a la jugada de Lolo Gómez de Avellaneda, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del XtrateX van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gumersindo Sierra Márquez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 39 quan 吴 (Wu) 启烽 (Qifeng) de XtrateX gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gumersindo Sierra Márquez de XtrateX va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Meteri Larrarte gairebé va marcar per a XtrateX des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Entre Palmeras

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 28 (Ocasión evento especial): Patricio Ramírez va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 28, però no s'esperava que en Genaro Rubio Adán, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Jaume Mola quasi aconsegueix empatar per Palmeras al minut 31, però Ignacio Golfín va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 253 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 41 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Patricio Ramírez amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Jaume Mola va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Ignacio Golfín va fer una estirada espectacular al minut 67, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Apel·les Baliarda.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Patricio Ramírez quasi redueix la diferència al marcador al minut 69, però una gran estirada d'en Ignacio Golfín va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Alberto Serrano ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del XtrateX. La jugada d'estratègia del Palmeras per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jaume Mola va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Palmeras va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Tomàs Prujà, però el porter rival va fer una gran aturada.