Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD MASRIVER (773184) - LevanteZ UD (311396) » 649305578: T61/J10/VII

Liga 649305578 Información oficial sobre el partido 649305578 en Hattrick

28.12.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 10 / VII.811 (38847)

July FC Alineación oficial del equipo 'July FC' en el partido 3 - 3 E.D Ebora Formacion Talavera Alineación oficial del equipo 'E.D Ebora Formacion Talavera' en el partido
0 - 1 Bartomeu Casasayas (40')
0 - 2 Sergio Quijanopeinado (41')
Iván Gargano (43') 1 - 2
1 - 3 Roxer Santeiro (53')
Juan Carlos Ribera Guzmán (61') 2 - 3
Diego Retana (83') 3 - 3
July FC Alineación oficial del equipo 'July FC' en el partido 3 - 3 E.D Ebora Formacion Talavera Alineación oficial del equipo 'E.D Ebora Formacion Talavera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
July FC Alineación oficial del equipo 'July FC' en el partido 6 - 1 E.D Ebora Formacion Talavera Alineación oficial del equipo 'E.D Ebora Formacion Talavera' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

July FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 43 (Gol por la derecha): July no perdien la fe, i al minut 43 del partit, Iván Gargano va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 103 Minuto 61 (Gol por la derecha): Els seguidors del July van tornar a saltar d'alegria al minut 61. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Juan Carlos Ribera Guzmán que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.
  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al July una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Diego Retana, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Diego Retana arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Juan Carlos Ribera Guzmán va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Carlos Ribera Guzmán va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Brayan Quiñones va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Blas Gramunt quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Dalmiro Cousiño va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de July se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Blas Gramunt.

E.D Ebora Formacion Talavera

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Bartomeu Casasayas va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sergio Quijanopeinado, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 106 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Roxer Santeiro va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 53, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Formacion, mentre ja celebrava el 1 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Roxer Santeiro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Sergio Quijanopeinado quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gabriel Muro Nájera, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Bartomeu Casasayas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aldo Sabucedo de Formacion amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Roxer Santeiro de Formacion va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Quijanopeinado de Formacion la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.