Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antela Xinzo (1588879) - PUENTE CUATRO FC (772099) » 649305113: T61/J6/VII

Liga 649305113 Información oficial sobre el partido 649305113 en Hattrick

30.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / VII.803 (38839)

Benaferiense Alineación oficial del equipo 'Benaferiense' en el partido 1 - 1 FUTBOL CLUB PETERRETE Alineación oficial del equipo 'FUTBOL CLUB PETERRETE' en el partido
0 - 1 Piercarlo Mesiti (37')
Manuel Carsí (40') 1 - 1
Benaferiense Alineación oficial del equipo 'Benaferiense' en el partido 1 - 1 FUTBOL CLUB PETERRETE Alineación oficial del equipo 'FUTBOL CLUB PETERRETE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Benaferiense Alineación oficial del equipo 'Benaferiense' en el partido 2 - 2 FUTBOL CLUB PETERRETE Alineación oficial del equipo 'FUTBOL CLUB PETERRETE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,5 % 14,6 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Benaferiense

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Manuel Carsí va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): David Colomer de Benaferiense va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Iulian Bostan que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Jeremías Gorospizcar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Benaferiense se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Benaferiense va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Anastasio Zorrilla va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lucio Mauri.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 50 per blocar una centrada d'en Jeremías Gorospizcar va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Benaferiense.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Fernando Parguiña de Benaferiense va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Carsí.

FUTBOL CLUB PETERRETE

Goles Goles

  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Jovan Miljanić sempre és una garantia. Al minut 37, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Piercarlo Mesiti marcar el 0 - 1 per al PETERRETE.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PETERRETE va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Piercarlo Mesiti, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Piercarlo Mesiti, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 31 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Eric Myren de PETERRETE va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): PETERRETE va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Belmiro Hontiveros va desviar el xut final de Piercarlo Mesiti després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Simeon Loumpadiaris de PETERRETE es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.