Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yoshi's Team (1432638) - Flitxi F.C. (774724) » 649303539: T61/J4/VII

Liga 649303539 Información oficial sobre el partido 649303539 en Hattrick

16.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / VII.775 (38811)

LosCanariones Alineación oficial del equipo 'LosCanariones' en el partido 1 - 2 R.Zaraggozza Alineación oficial del equipo 'R.Zaraggozza' en el partido
0 - 1 Niceto Xuiz (12')
Helenio Chaín (29') 1 - 1
1 - 2 Niceto Xuiz (60')
LosCanariones Alineación oficial del equipo 'LosCanariones' en el partido 1 - 2 R.Zaraggozza Alineación oficial del equipo 'R.Zaraggozza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
LosCanariones Alineación oficial del equipo 'LosCanariones' en el partido 6 - 1 R.Zaraggozza Alineación oficial del equipo 'R.Zaraggozza' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LosCanariones

Goles Goles

  • 110 Minuto 29 (Gol de falta): LosCanariones equilibrava els comptes al minut 29 quan en Helenio Chaín va transformar una falta en el 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): Queco Culell quasi marca en una jugada assajada de córner que Valeri Zlatkov havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): LosCanariones va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Valeri Zlatkov en un 1 contra 1 amb el porter Arnau Pajerols, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Queco Culell! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Maindi Arana del LosCanariones ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El LosCanariones va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Isaac Camarasa la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Queco Culell va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Alessio Reggio va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dositeu Becerrea de LosCanariones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

R.Zaraggozza

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 12, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Niceto Xuiz es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Paco Cerro va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de R.Zaraggozza, Niceto Xuiz, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): R.Zaraggozza van sortir al contraatac al minut 4, però Niceto Xuiz va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Pedro José Marín Alonso va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ilari Lizasoan, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.