Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TULLITSFC (1415459) - a la parrilla (315108) » 649301582: T61/J5/VII

Liga 649301582 Información oficial sobre el partido 649301582 en Hattrick

23.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / VII.740 (38776)

Emm Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Emm Fútbol Club' en el partido 0 - 3 TeamParkouR Alineación oficial del equipo 'TeamParkouR' en el partido
0 - 1 Sergio Plasencia (34')
0 - 2 Roxer Gil (60')
0 - 3 Ladislao Rodrigo (65')
Emm Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Emm Fútbol Club' en el partido 0 - 3 TeamParkouR Alineación oficial del equipo 'TeamParkouR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Emm Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Emm Fútbol Club' en el partido 2 - 1 TeamParkouR Alineación oficial del equipo 'TeamParkouR' en el partido
Tiene mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,7 % 32,4 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Emm Fútbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Juanjo Picaso arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Fútbol per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan Óscar Villa va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Fútbol va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jorge Gárate va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Fútbol va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Luis Miguel Gordejuela va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Francesc Ramon Remolins va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 204 Minuto 86 (Ocasión de penalti): En Guillem Romeu va tirar un penal fent paradinha, però el porter no es va moure. Sense embranzida i amb el porter aguantant, el xut no va ser prou fort per superar-lo.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Trillo Salazar de Fútbol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

TeamParkouR

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): TeamParkouR va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 34. Sergio Plasencia va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al 60 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a TeamParkouR augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Roxer Gil es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ladislao Rodrigo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): TeamParkouR van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 5, però el xut de Pablo César Garavito des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TeamParkouR va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pablo César Garavito va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de TeamParkouR va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Øyvind Nordhagen, però el porter rival va fer una gran aturada.