Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Club NPI (439800) - Funny Bottles (1597202) » 649301489: T61/J10/VII

Liga 649301489 Información oficial sobre el partido 649301489 en Hattrick

28.12.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 10 / VII.738 (38774)

Real Club NPI Alineación oficial del equipo 'Real Club NPI' en el partido 1 - 3 Funny Bottles Alineación oficial del equipo 'Funny Bottles' en el partido
Antonio Olmo (26') 1 - 0
1 - 1 Ivan Zahariev (40')
1 - 2 Gilberto Hespital (57')
1 - 3 Hugo Rojas Brieva (89')
Real Club NPI Alineación oficial del equipo 'Real Club NPI' en el partido 1 - 3 Funny Bottles Alineación oficial del equipo 'Funny Bottles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Club NPI Alineación oficial del equipo 'Real Club NPI' en el partido 2 - 0 Funny Bottles Alineación oficial del equipo 'Funny Bottles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club NPI

Goles Goles

  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Juan Eduardo Canela va anar directament als peus de Antonio Olmo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Funny Bottles

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Ivan Zahariev va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Bottles i marcant el 1 - 1.
  • 108 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 57, en Hervé Germond la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Gilberto Hespital que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Hugo Rojas Brieva des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Hervé Germond va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Marc-Olivier Gury va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 39 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Helge Valen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bottles que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Villy Rosén, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Hervé Germond després de 66 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Uxío Madruga va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marc-Olivier Gury de Bottles es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marc-Olivier Gury es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.