Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Balcó del Pirineu (996004) - Unió Esportiva St. Andreu (779864) » 649300708: T61/J11/VII

Liga 649300708 Información oficial sobre el partido 649300708 en Hattrick

04.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 11 / VII.724 (38760)

Pelardos Unidos Alineación oficial del equipo 'Pelardos Unidos' en el partido 0 - 2 Bemba FC Alineación oficial del equipo 'Bemba FC' en el partido
0 - 1 Ignacio Calderón (41')
0 - 2 Armando Lara (87')
Pelardos Unidos Alineación oficial del equipo 'Pelardos Unidos' en el partido 0 - 2 Bemba FC Alineación oficial del equipo 'Bemba FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pelardos Unidos Alineación oficial del equipo 'Pelardos Unidos' en el partido 2 - 1 Bemba FC Alineación oficial del equipo 'Bemba FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,6 % 34,9 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pelardos Unidos

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 16 (Ocasión de falta): Al minut 16, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pelardos, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Jorge Molina va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 el Pelardos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Petter Mårtensson no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Pelardos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Jakue Garategi la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Molina es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Bemba FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ignacio Calderón va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Armando Lara va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bemba que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ildefonso Campaner, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Armando Lara de Bemba, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 32, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 235 Minuto 37 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Dante Trastámara es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 37, però el porter va aturar el seu xut.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Bemba va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Hilary Baj va desviar el xut final de Ildefonso Campaner després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, el Bemba va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ignacio Calderón s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Bemba quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Armando Lara va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.