Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El frutero del barrio (440857) - Regnumteam (493022) » 649298022: T61/J11/VII

Liga 649298022 Información oficial sobre el partido 649298022 en Hattrick

04.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 11 / VII.676 (38712)

HOLYTHUNDERFORCE Alineación oficial del equipo 'HOLYTHUNDERFORCE' en el partido 3 - 1 Los Guais Origen Alineación oficial del equipo 'Los Guais Origen' en el partido
0 - 1 Elias Zahim (3')
Luis Miguel Baión (9') 1 - 1
Luis Miguel Baión (60') 2 - 1
Luis Miguel Baión (89') 3 - 1
HOLYTHUNDERFORCE Alineación oficial del equipo 'HOLYTHUNDERFORCE' en el partido 3 - 1 Los Guais Origen Alineación oficial del equipo 'Los Guais Origen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
HOLYTHUNDERFORCE Alineación oficial del equipo 'HOLYTHUNDERFORCE' en el partido 5 - 2 Los Guais Origen Alineación oficial del equipo 'Los Guais Origen' en el partido
Tiene mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,0 % 1,2 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HOLYTHUNDERFORCE

Goles Goles

  • 116 Minuto 9 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 9, en Jorge Mato del HOLYTHUNDERFORCE va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Luis Miguel Baión que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.
  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Luis Miguel Baión, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del HOLYTHUNDERFORCE se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 60.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Luis Miguel Baión va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 89 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 27 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Luis Miguel Baión va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): HOLYTHUNDERFORCE va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jorge Mato va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pablo Pascual.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Jorge Mato va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de HOLYTHUNDERFORCE se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): HOLYTHUNDERFORCE va estar a punt de posar-se per davant al minut 49 però Luis Miguel Baión va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de HOLYTHUNDERFORCE a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jorge Mato va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Diego Labraña es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Castañeda de HOLYTHUNDERFORCE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Guais Origen

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 3, quan Elias Zahim va posar els visitants Origen per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Elias Zahim ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 286 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Elias Zahim va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abdelwali Benabdallah de Origen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.