Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Boquerones Team (49139) - Olivo Mecánico (994604) » 649291061: T61/J7/VII

Liga 649291061 Información oficial sobre el partido 649291061 en Hattrick

07.12.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / VII.552 (38588)

Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 2 - 2 Olivo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Olivo Mecánico' en el partido
Manuel Viciola (18') 1 - 0
1 - 1 Narciso Albarellos (30')
Ju-Hyeon Lee (33') 2 - 1
2 - 2 Roberto Zambrano (59')
Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 2 - 2 Olivo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Olivo Mecánico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 2 - 0 Olivo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Olivo Mecánico' en el partido
Tiene un resultado normal 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boquerones Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Boquerones va ser Ju-Hyeon Lee.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Boquerones va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Arnold Maška va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Víctor Goyaz.
  • 287 Minuto 27 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Boquerones va deixar en bona posició a en Ciro Zoccarato per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Claudiu-Sorin Şfabu de Boquerones va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73, Claudiu-Sorin Şfabu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Olivo Mecánico

Goles Goles

  • 125 Minuto 18 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Manuel Viciola va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 18. 1-0.
  • 140 Minuto 30 (Gol de contra de falta): El porter de Mecánico va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Narciso Albarellos va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 163 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Roberto Zambrano que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Santiago Donoso que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Zambrano de Mecánico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.