Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El pájaro carpintero cf (1455280) - Mario Ronaldo (1588682) » 649282324: T61/J6/VII

Liga 649282324 Información oficial sobre el partido 649282324 en Hattrick

30.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / VII.396 (38432)

CEEC Sabadell Alineación oficial del equipo 'CEEC  Sabadell' en el partido 2 - 3 FCRudecat Alineación oficial del equipo 'FCRudecat' en el partido
0 - 1 Fortià Ausàs (21')
0 - 2 Miguel Eristin (31')
José Gallinal (35') 1 - 2
1 - 3 Jorge Javier Díaz de Garato (37')
Rodrigo Ramirez-Tello (47') 2 - 3
CEEC Sabadell Alineación oficial del equipo 'CEEC  Sabadell' en el partido 2 - 3 FCRudecat Alineación oficial del equipo 'FCRudecat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CEEC Sabadell Alineación oficial del equipo 'CEEC  Sabadell' en el partido 2 - 1 FCRudecat Alineación oficial del equipo 'FCRudecat' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,4 % 4,9 % 19,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CEEC Sabadell

Goles Goles

  • 104 Minuto 35 (Gol de penalti): Al minut 35, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que José Gallinal va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sabadell van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rodrigo Ramirez-Tello va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jesús Virués i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Sabadell, però el xut de Julián Otero va sortir bastant desviat.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ernesto Bellota va superar els defenses rivals per velocitat al minut 78 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ernesto Bellota va intentar anar-se'n per velocitat al minut 82 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Rodrigo Ramirez-Tello va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ernesto Bellota de Sabadell va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FCRudecat

Goles Goles

  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Fortià Ausàs de FCRudecat va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): En José Gastey entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al FCRudecat, un peu providencial d'en Miguel Eristin va situar el 0-2 al panell digital.
  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de FCRudecat eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 37, Jorge Javier Díaz de Garato va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Kenneth Garnett va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FCRudecat que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Kenneth Garnett, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Gastey de FCRudecat la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.