Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Codolar FC (775273) - Dínamo de Abontza (1589989) » 649281910: T61/J1/VII

Liga 649281910 Información oficial sobre el partido 649281910 en Hattrick

26.10.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / VII.389 (38425)

ajedrecistas Alineación oficial del equipo 'ajedrecistas' en el partido 3 - 2 Dínamo de Abontza Alineación oficial del equipo 'Dínamo de Abontza' en el partido
Rareş-Mihai Botoş (42') 1 - 0
Mikel Etsain (68') 2 - 0
Mikel Etsain (74') 3 - 0
3 - 1 Martiño Magote (76')
3 - 2 Paco Guraya (81')
ajedrecistas Alineación oficial del equipo 'ajedrecistas' en el partido 3 - 2 Dínamo de Abontza Alineación oficial del equipo 'Dínamo de Abontza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ajedrecistas Alineación oficial del equipo 'ajedrecistas' en el partido 3 - 1 Dínamo de Abontza Alineación oficial del equipo 'Dínamo de Abontza' en el partido
Tiene un resultado normal 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ajedrecistas

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): ajedrecistas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 42 Rareş-Mihai Botoş va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan ajedrecistas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mikel Etsain des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mikel Etsain va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Cătălin Goste del ajedrecistas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): ajedrecistas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Lizardi Iturralde en un 1 contra 1 amb el porter Hugo Ťapuška, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Ermegildo Allue Buiza es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Christian Iallonardi va servir per deixar enrere el gegant Murads Vīksne al minut 40, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rareş-Mihai Botoş va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): ajedrecistas va ser a punt de marcar al minut 75, quan el seu jugador Miguel Aranguren va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christian Iallonardi de ajedrecistas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Dínamo de Abontza

Goles Goles

  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 76 minuts quan Martiño Magote va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 1 per a Abontza.
  • 190 Minuto 81 (Gol de falta): Al 81 minuts, El Abontza va fer el 3-2. En Paco Guraya va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Emeterio Salvaterra que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Abontza, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Eduardo Onieva Mira va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Abontza van seguir progressant per la banda dreta. Francisco José Camarero va tenir la seva oportunitat al minut 81, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.