Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Salsita CF (1461979) - Chinorrill (1367768) » 649276581: T61/J13/VII

Liga 649276581 Información oficial sobre el partido 649276581 en Hattrick

18.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 13 / VII.293 (38329)

Parxis Alineación oficial del equipo 'Parxis' en el partido 1 - 3 Almogàvers Fumats Alineación oficial del equipo 'Almogàvers Fumats' en el partido
0 - 1 Queco Tur (35')
Diego Viguera (37') 1 - 1
1 - 2 Pablo Jiménez Varas (40')
1 - 3 Pablo Jiménez Varas (70')
Parxis Alineación oficial del equipo 'Parxis' en el partido 1 - 3 Almogàvers Fumats Alineación oficial del equipo 'Almogàvers Fumats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Parxis Alineación oficial del equipo 'Parxis' en el partido 7 - 1 Almogàvers Fumats Alineación oficial del equipo 'Almogàvers Fumats' en el partido
Está más tieso que su rival 6.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parxis

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Diego Viguera va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Parxis empatava el partit, 1 a 1, al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 43 minuts, en Maurici Torné no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Carles Enric Campanals hauria d'haver estat gol al minut 44 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Crisanto Chocho, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Almogàvers Fumats

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Almogàvers va ser finalitzada des de l'esquerra per Queco Tur al minut 35. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): Almogàvers agafava avantatge al minut 40 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Pablo Jiménez Varas amb mestria.
  • 108 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 70, en Queco Tur la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Pablo Jiménez Varas que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Es duien 17 minuts de partit jugats quan Jaume Suau va estar a punt de posar per davant a Almogàvers amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Loren Ventura va impedir un gol cantat.
  • 239 Minuto 42 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Daniel Villamañán va ridiculitzar a en Crisanto Chocho amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Almogàvers van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 44 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Froila Cologán no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 50, Pedro Mar de Almogàvers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.