Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calavera C.F (1460698) - Saliso Norangy (124897) » 649274140: T61/J4/VII

Liga 649274140 Información oficial sobre el partido 649274140 en Hattrick

16.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / VII.250 (38286)

Calavera C.F Alineación oficial del equipo 'Calavera C.F' en el partido 5 - 1 Athletic Talarn Alineación oficial del equipo 'Athletic Talarn' en el partido
Timothée Adubango (2') 1 - 0
Haydar Konur (43') 2 - 0
Roderic Puigdollers (44') 3 - 0
3 - 1 Əvəz Mustafayev (64')
Haydar Konur (69') 4 - 1
Timothée Adubango (78') 5 - 1
Calavera C.F Alineación oficial del equipo 'Calavera C.F' en el partido 5 - 1 Athletic Talarn Alineación oficial del equipo 'Athletic Talarn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Calavera C.F Alineación oficial del equipo 'Calavera C.F' en el partido 4 - 0 Athletic Talarn Alineación oficial del equipo 'Athletic Talarn' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calavera C.F

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 2, indicava inequívocament que en Timothée Adubango va saber trobar la xarxa rival. Calavera desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Haydar Konur va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 44 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Calavera. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Roderic Puigdollers xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Calavera va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Haydar Konur va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Timothée Adubango va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Haydar Konur de Calavera va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Calavera a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Antonio Abbiati va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juan Carlos Jaén Mola va estar a punt de sentenciar el partit al minut 52, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Tan Yerlitaş al minut 56 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Timothée Adubango va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Alberto Álvarez Collado de Calavera va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74 del partit, Alberto Álvarez Collado de l'equip Calavera, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Athletic Talarn

Goles Goles

  • 116 Minuto 64 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 64 minuts quan Jacobus Braet va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Əvəz Mustafayev, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Àngel Estellés va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Əvəz Mustafayev va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Dion Robles va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): El Athletic va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 57, però en Pierre Zumkeller va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Orro Grabe.