Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ZlatanTeam12 (121242) - Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos (1365476) » 649271895: T61/J3/VII

Liga 649271895 Información oficial sobre el partido 649271895 en Hattrick

09.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / VII.210 (38246)

Noray cf Alineación oficial del equipo 'Noray cf' en el partido 0 - 5 Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos' en el partido
0 - 1 Gust Lap (4')
0 - 2 Thorsten Janda (37')
0 - 3 Kalev Allikas (52')
0 - 4 Damien Maréchal (61')
0 - 5 John Rønningen (82')
Noray cf Alineación oficial del equipo 'Noray cf' en el partido 0 - 5 Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Noray cf Alineación oficial del equipo 'Noray cf' en el partido 0 - 7 Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Noray cf

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Eduardo Villa tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): El Noray va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 36, però en Miguel Balaguer va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Noray va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Guillermo Lorena va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Balaguer.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Villa de Noray va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): Amb 4 minuts jugats, Gust Lap de RMCFTK va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Thorsten Janda de RMCFTK l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 37 de partit.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52, un xut de Kalev Allikas des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Damien Maréchal de RMCFTK va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 61. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 82, RMCFTK va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser John Rønningen.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Niccolò Rubelli va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 35, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 208 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Michiel Gal de RMCFTK va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Hanspeter Sisson que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): John Rønningen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 66 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. RMCFTK va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Emil-Ali Zeidler no va ser aprofitada per en Kalev Allikas que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Xenaro Verde va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Emil-Ali Zeidler, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kalev Allikas de RMCFTK es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.