Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Alcorcon FC (30617) - Breogán FC (123943) » 649267141: T61/J5/VII

Liga 649267141 Información oficial sobre el partido 649267141 en Hattrick

23.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / VII.125 (38161)

Asturcapa Alineación oficial del equipo 'Asturcapa' en el partido 1 - 4 MarkoxTeam Alineación oficial del equipo 'MarkoxTeam' en el partido
0 - 1 Jorge Carlos Dolarroga (32')
0 - 2 Jonatan Sureda (36')
0 - 3 Francisco Valda del Amo (69')
0 - 4 Martinavarro Consejo (80')
Josep Àngel Regàs (83') 1 - 4
Asturcapa Alineación oficial del equipo 'Asturcapa' en el partido 1 - 4 MarkoxTeam Alineación oficial del equipo 'MarkoxTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Asturcapa Alineación oficial del equipo 'Asturcapa' en el partido 2 - 4 MarkoxTeam Alineación oficial del equipo 'MarkoxTeam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,1 % 1,5 % 84,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asturcapa

Goles Goles

  • 190 Minuto 83 (Gol de falta): El Josep Àngel Regàs va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Asturcapa. 1-4.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Óscar Velo va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Martinavarro Consejo per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En William Roldós no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Francisco Vecino Capitán i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Asturcapa, però el xut de Fernando Ayza va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Macedonia de Asturcapa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

MarkoxTeam

Goles Goles

  • 115 Minuto 32 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Raúl Macedonia no va poder aturar Jorge Carlos Dolarroga de MarkoxTeam, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 32 el 0 - 1.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jonatan Sureda de MarkoxTeam l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 36 de partit.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Francisco Valda del Amo de MarkoxTeam va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, un xut de Martinavarro Consejo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Jonatan Sureda va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 14, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rosendo Vieiro va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Miguel Moreno Cabello quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 284 Minuto 34 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a MarkoxTeam, Nataniel Jaúrigui va fallar un penal al minut 34, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jonatan Sureda, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jonatan Sureda va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Nataniel Jaúrigui de MarkoxTeam va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 47 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jorge Carlos Dolarroga, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del MarkoxTeam sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Arnatz Trojaola, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 72 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Francisco Valda del Amo de MarkoxTeam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Ricardo Roches de MarkoxTeam es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.