Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jaldenai (1419480) - Celtiberos S.A.D. (488776) » 649266871: T61/J7/VII

Liga 649266871 Información oficial sobre el partido 649266871 en Hattrick

07.12.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / VII.120 (38156)

Casalarreina FC Alineación oficial del equipo 'Casalarreina FC' en el partido 1 - 1 Macarenos de Italia Alineación oficial del equipo 'Macarenos de Italia' en el partido
Antonio Vallejo (62') 1 - 0
1 - 1 Salva Sitjes (78')
Casalarreina FC Alineación oficial del equipo 'Casalarreina FC' en el partido 1 - 1 Macarenos de Italia Alineación oficial del equipo 'Macarenos de Italia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Casalarreina FC Alineación oficial del equipo 'Casalarreina FC' en el partido 2 - 2 Macarenos de Italia Alineación oficial del equipo 'Macarenos de Italia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,6 % 37,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casalarreina FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): Antonio Vallejo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Casalarreina i marcant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Arturo Tarruella va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Casalarreina se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Casalarreina per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 37, quan Antonio Vallejo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Boris Dreckmann s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arthur Crasovschi de Casalarreina va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Macarenos de Italia

Goles Goles

  • 160 Minuto 78 (Gol de falta): Salva Sitjes va empatar per a Macarenos, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Macarenos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Joan Baptista Òrrit va desviar el xut final de Salva Sitjes després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Juan Cañeque va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Joan Baptista Òrrit, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Salva Sitjes va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Àlex Julivert va marcar al minut 47 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, un refús desafortunat de Joan Baptista Òrrit, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Cañeque no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Macarenos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alfonso Calera, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 76, en un 1 contra 1 amb el porter, però Joan Baptista Òrrit va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Salva Sitjes des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Salva Sitjes de Macarenos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.