Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Línea de la Concepcion (1371839) - Afouteza CF (1598418) » 649266443: T61/J12/VII

Liga 649266443 Información oficial sobre el partido 649266443 en Hattrick

11.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 12 / VII.112 (38148)

La Línea de la Concepcion Alineación oficial del equipo 'La Línea de la Concepcion' en el partido 3 - 1 King Krush FC Alineación oficial del equipo 'King Krush FC' en el partido
Augustín Stupeň (23') 1 - 0
1 - 1 Joan Jordi Framis (29')
Augustín Stupeň (37') 2 - 1
Claudiu-Sorin Bădică (71') 3 - 1
La Línea de la Concepcion Alineación oficial del equipo 'La Línea de la Concepcion' en el partido 3 - 1 King Krush FC Alineación oficial del equipo 'King Krush FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
La Línea de la Concepcion Alineación oficial del equipo 'La Línea de la Concepcion' en el partido 2 - 4 King Krush FC Alineación oficial del equipo 'King Krush FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,3 % 57,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Línea de la Concepcion

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 els aficionats van embogir quan en Augustín Stupeň va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de La Linea.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): La Linea s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Augustín Stupeň per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Claudiu-Sorin Bădică va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): Al minut 83, Juan Carlos de Feria gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

King Krush FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Joan Jordi Framis va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 29.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Krush que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Javier Cabeza de Vaca, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Joan Jordi Framis ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): Jordi Bellsolell hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Juan Fernando Borrell havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Zezilio Orozketa, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Marcel Canturri va fer una jugada per la banda esquerra, però Jesús Entrena va aturar el seu xut.
  • 252 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Krush va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 92, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Joan Jordi Framis.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Werner Crone de Krush es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Werner Crone de Krush va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".