Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gombax (123365) - Yare FC (308245) » 649265776: T61/J13/VII

Liga 649265776 Información oficial sobre el partido 649265776 en Hattrick

18.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 13 / VII.100 (38136)

Gombax Alineación oficial del equipo 'Gombax' en el partido 1 - 1 Yare FC Alineación oficial del equipo 'Yare FC' en el partido
0 - 1 Joaquín Calatayud (40')
Luzio Andrade (57') 1 - 1
Gombax Alineación oficial del equipo 'Gombax' en el partido 1 - 1 Yare FC Alineación oficial del equipo 'Yare FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gombax Alineación oficial del equipo 'Gombax' en el partido 2 - 0 Yare FC Alineación oficial del equipo 'Yare FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gombax

Goles Goles

  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, Gombax aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Luzio Andrade va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 29 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Dan Negoianu va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Gombax per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 61, quan Sebastián González Fraguas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dan Negoianu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Julien Sénécal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Paco Tolosán de Gombax va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dan Negoianu.

Yare FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): El Yare era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Joaquín Calatayud va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Yare van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 27 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Carlos Costela, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Yare va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Joaquín Calatayud va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 52 (Ocasión de contra de falta): El Yare va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Carlos Costela la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 62 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Anatoliy Sudenko, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Yare va anar a parar a la dreta de l'atac on en Artur Panfiłow, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joaquín Calatayud de Yare es va guanyar la targeta groga merescudament.