Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Suikoden F.C. (1579303) - Llera U.D. (776682) » 649262814: T61/J1/VII

Liga 649262814 Información oficial sobre el partido 649262814 en Hattrick

26.10.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / VII.48 (38084)

SALMONETE TEAM Alineación oficial del equipo 'SALMONETE TEAM' en el partido 0 - 2 Mëtaleros FC Alineación oficial del equipo 'Mëtaleros FC' en el partido
0 - 1 Alberto Florencio (29')
0 - 2 Nakor Susparregi (74')
SALMONETE TEAM Alineación oficial del equipo 'SALMONETE TEAM' en el partido 0 - 2 Mëtaleros FC Alineación oficial del equipo 'Mëtaleros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SALMONETE TEAM Alineación oficial del equipo 'SALMONETE TEAM' en el partido 1 - 2 Mëtaleros FC Alineación oficial del equipo 'Mëtaleros FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,7 % 2,6 % 80,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SALMONETE TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gustavo Benedit va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SALMONETE va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Manuel Pablo Escarramad, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): SALMONETE va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Manuel Pablo Escarramad va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Anaitz Matxinaundiarena va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Felipe Mínguez de SALMONETE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Pello Koskor de SALMONETE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Felipe Mínguez va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Garita de SALMONETE es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.

Mëtaleros FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 29 (Gol de falta): Al minut 29 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Alberto Florencio va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): En Silvio Báez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Mëtaleros, un peu providencial d'en Nakor Susparregi va situar el 0-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Víctor Martel Davila va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Iván Berdor, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Silvio Báez de Mëtaleros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.