Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Emergency Medicine (124979) - MallorKa Atlètic (801005) » 649260214: T61/J9/VII

Liga 649260214 Información oficial sobre el partido 649260214 en Hattrick

21.12.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 9 / VII.1 (38037)

Emergency Medicine Alineación oficial del equipo 'Emergency Medicine' en el partido 2 - 2 Atlético Hearts Alineación oficial del equipo 'Atlético Hearts' en el partido
0 - 1 Jordi Arabí (5')
Javier 'Doctor J' García (69') 1 - 1
1 - 2 José Lambarri (76')
Javier 'Doctor J' García (79') 2 - 2
Emergency Medicine Alineación oficial del equipo 'Emergency Medicine' en el partido 2 - 2 Atlético Hearts Alineación oficial del equipo 'Atlético Hearts' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Emergency Medicine Alineación oficial del equipo 'Emergency Medicine' en el partido 1 - 0 Atlético Hearts Alineación oficial del equipo 'Atlético Hearts' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Emergency Medicine

Goles Goles

  • 114 Minuto 69 (Gol de penalti): Al minut 69, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Javier 'Doctor J' García no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 110 Minuto 79 (Gol de falta): -ER- equilibrava els comptes al minut 79 quan en Javier 'Doctor J' García va transformar una falta en el 2 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 4 (Ocasión tiro lejano): Al minut 4 un refús amb el peu d'en Arnau Monllau va anar a parar als peus del Jesús 'El' Mesías que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): Sergio Busquets hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Mamo 'Mamadera' Mamo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 287 Minuto 60 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de -ER- tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En John '1-2-3' Bonello ho va intentar al minut 60 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Atlético Hearts

Goles Goles

  • 186 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Atlético amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Jordi Arabí, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): El Atlético era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en José Lambarri va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlético va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alberto Iturregui, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Marc Josep Tuneu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.