Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los que quedan (1432407) - BlackHole (118848) » 649260190: T61/J3/VII

Liga 649260190 Información oficial sobre el partido 649260190 en Hattrick

09.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / VII.1 (38037)

Marclucas Alineación oficial del equipo 'Marclucas' en el partido 1 - 5 BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido
0 - 1 Marc Antoni Oller (37')
0 - 2 César Tartas (38')
0 - 3 Romain Tomas (54')
Carlos Sanz Delfa (68') 1 - 3
1 - 4 Marc Antoni Oller (79')
1 - 5 Antonio De Lucia (89')
Marclucas Alineación oficial del equipo 'Marclucas' en el partido 1 - 5 BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Marclucas Alineación oficial del equipo 'Marclucas' en el partido 0 - 6 BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marclucas

Goles Goles

  • 115 Minuto 68 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Carlos Sanz Delfa era molt més ràpid que el defensa Anacleto Gorocito. Al minut 68, el jugador de Marclucas va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Marclucas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Santiago Ventura, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Ángel Balay.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Plàcid Espinalt de Marclucas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

BlackHole

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Blackhole prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Marc Antoni Oller.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Blackhole van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en César Tartas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 54 (Gol de penalti): Passaven 54 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Romain Tomas va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 79 minuts, el tirador de faltes del Blackhole va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marc Antoni Oller, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 4 pujava al marcador.
  • 108 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 5 s'ha de veure repetit: en Iván Garagorri de Blackhole va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Antonio De Lucia, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marc Antoni Oller ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 287 Minuto 35 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Jan Leine ja els havia advertit que el porter contrari, en 鲍 (Bao) 若楠 (Ruonan), acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 40 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Blackhole va deixar en bona posició a en Iván Garagorri per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 鲍 (Bao) 若楠 (Ruonan) va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Raúl Dulce, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Romain Tomas, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Blackhole va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 287 Minuto 90 (Ocasión tiro lejano): Al minut 90 un refús amb el peu d'en 鲍 (Bao) 若楠 (Ruonan) va anar a parar als peus del Fadıl Ömür que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.