Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BIONDOROMA (1596526) - Almusangeles city (308542) » 649255629: T61/J11/VI

Liga 649255629 Información oficial sobre el partido 649255629 en Hattrick

04.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 11 / VI.943 (15261)

BIONDOROMA Alineación oficial del equipo 'BIONDOROMA' en el partido 2 - 1 Policeworld Alineación oficial del equipo 'Policeworld' en el partido
0 - 1 Diego Opazo (27')
Michael Netzker (30') 1 - 1
Remo Tranquillo (78') 2 - 1
BIONDOROMA Alineación oficial del equipo 'BIONDOROMA' en el partido 2 - 1 Policeworld Alineación oficial del equipo 'Policeworld' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BIONDOROMA Alineación oficial del equipo 'BIONDOROMA' en el partido 3 - 0 Policeworld Alineación oficial del equipo 'Policeworld' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BIONDOROMA

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Michael Netzker va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): En Remo Tranquillo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): ASBROMA va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Riccardo Maria Maj va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 35 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Curro Parada va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Curro Parada! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El ASBROMA ho intentava per la dreta per mitjà de Guido Berzi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Manuel Gretscher. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Remo Tranquillo de ASBROMA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Michael Netzker de ASBROMA es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Policeworld

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Rashid Al Moayyed va treure un córner llarg cap al segon pal que en Diego Opazo, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Policeworld va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pedro Inácio Elás va desviar el xut final de Rashid Al Moayyed després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Emilio Holguín Garralón va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Rashid Al Moayyed va estar a punt de posar per davant a Policeworld amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pedro Inácio Elás va impedir un gol cantat.
  • 216 Minuto 47 (Ocasión evento especial rápido + pase): Wojciech Dębski va marxar per velocitat al minut 47 i va fer una passada de la mort a Emilio Holguín Garralón, però aquest va fallar.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 77, quan en Rashid Al Moayyed va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.