Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D.obrera (491406) - Real Boss (777131) » 649251474: T61/J8/VI

Liga 649251474 Información oficial sobre el partido 649251474 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / VI.869 (15187)

DELLAFUENTE FC Alineación oficial del equipo 'DELLAFUENTE FC' en el partido 0 - 3 Real Boss Alineación oficial del equipo 'Real Boss' en el partido
0 - 1 Hıdır Sıtkı (3')
0 - 2 Ramon Forteza (15')
0 - 3 Hıdır Sıtkı (33')
DELLAFUENTE FC Alineación oficial del equipo 'DELLAFUENTE FC' en el partido 0 - 3 Real Boss Alineación oficial del equipo 'Real Boss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DELLAFUENTE FC Alineación oficial del equipo 'DELLAFUENTE FC' en el partido 0 - 2 Real Boss Alineación oficial del equipo 'Real Boss' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DELLAFUENTE FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de DELLAFUENTE van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Carles Raga va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Paolo Fulcini va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de DELLAFUENTE que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de DELLAFUENTE va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Samuele Sturniolo va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paolo Fulcini de DELLAFUENTE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marian Dobrescu.

Real Boss

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): En Ramon Forteza entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Real, un peu providencial d'en Hıdır Sıtkı va situar el 0-1 al panell digital.
  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 15 minuts, el tirador de faltes del Real va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ramon Forteza, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 107 Minuto 33 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Real, gràcies a les conegudes canonades d'en Hıdır Sıtkı, va situar el 0 - 3 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després de 27 minuts, Pablo Caldes va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Víctor Utrillas va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Robert Arslan de Real va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 36 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, el Real va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Hıdır Sıtkı s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Juan Lasa de Real va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.