Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCMoscari (773417) - SPOT (436479) » 649249717: T61/J2/VI

Liga 649249717 Información oficial sobre el partido 649249717 en Hattrick

02.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / VI.838 (15156)

FCMoscari Alineación oficial del equipo 'FCMoscari' en el partido 0 - 2 SPOT Alineación oficial del equipo 'SPOT' en el partido
0 - 1 Winston Cregan (51')
0 - 2 Winston Cregan (82')
FCMoscari Alineación oficial del equipo 'FCMoscari' en el partido 0 - 2 SPOT Alineación oficial del equipo 'SPOT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FCMoscari Alineación oficial del equipo 'FCMoscari' en el partido 0 - 2 SPOT Alineación oficial del equipo 'SPOT' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCMoscari

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 17 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pekka Malmér, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): FCMoscari van sortir al contraatac al minut 27, però Charles-Edouard Stessens va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Pekka Malmér del FCMoscari ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FCMoscari va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Carlo Caverni va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del FCMoscari sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Charles-Edouard Stessens, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 65 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Bart Veneman de FCMoscari va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

SPOT

Goles Goles

  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): En Winston Cregan donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 51 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 117 Minuto 82 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Carlo Caverni, que quasi sense aire va regalar la pilota a Winston Cregan de SPOT, que, amb energies de reserva, va fer el 0 - 2. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 24 (Ocasión de penalti): Al minut 24 de partit, Francisco Espinel de SPOT va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): SPOT va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Damiano Polesana va desviar el xut final de Hassan Collinsworth després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): SPOT quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Augusto Castro Sousa va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.