Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ramones10 (1578950) - Palencia Club de Fútbol (486189) » 649249578: T61/J10/VI

Liga 649249578 Información oficial sobre el partido 649249578 en Hattrick

28.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 10 / VI.835 (15153)

Montaña Leonesa C. F. Alineación oficial del equipo 'Montaña Leonesa C. F.' en el partido 0 - 0 RCDE Arcos Alineación oficial del equipo 'RCDE Arcos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Montaña Leonesa C. F. Alineación oficial del equipo 'Montaña Leonesa C. F.' en el partido 0 - 2 RCDE Arcos Alineación oficial del equipo 'RCDE Arcos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montaña Leonesa C. F.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): la Leonesa van sortir al contraatac al minut 32, però Óscar Maino va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zenun Berani.

RCDE Arcos

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Ricardo Aires Ventura va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Xavi Puig-Domènech, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Arcos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jerzy Kreczmański, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, un refús desafortunat de Xavi Puig-Domènech, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Otakar Koukol no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Jon Larson de Arcos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Arcos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Xavi Puig-Domènech va desviar el xut final de Francisco Pellejero després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 71, quan en Francisco Pellejero va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.