Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC GRANO (1461160) - Seniors WTF (1462326) » 649249246: T61/J11/VI

Liga 649249246 Información oficial sobre el partido 649249246 en Hattrick

04.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 11 / VI.829 (15147)

FC GRANO Alineación oficial del equipo 'FC GRANO' en el partido 2 - 0 Seniors WTF Alineación oficial del equipo 'Seniors WTF' en el partido
Alberto Reyes (37') 1 - 0
Alberto Reyes (63') 2 - 0
FC GRANO Alineación oficial del equipo 'FC GRANO' en el partido 2 - 0 Seniors WTF Alineación oficial del equipo 'Seniors WTF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC GRANO Alineación oficial del equipo 'FC GRANO' en el partido 2 - 3 Seniors WTF Alineación oficial del equipo 'Seniors WTF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,4 % 3,7 % 77,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC GRANO

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats van embogir quan en Alberto Reyes va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de GRANO.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, GRANO va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alberto Reyes, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Honorato Mari Acuña va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Natalino Rechichi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 230 Minuto 39 (Ocasión de falta): Al minut 39, Joaquín Villasante gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Alberto Reyes una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Natalino Rechichi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): Joaquín Villasante va sorprendre Natalino Rechichi amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de GRANO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Víctor Irala, però el porter rival va fer una gran aturada.

Seniors WTF

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jordi Brunat ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Soriano Robles sol davant la porteria al minut 40, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 44 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Carlos Riquelme va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Seniors van seguir progressant per la banda dreta. Carlos Riquelme va tenir la seva oportunitat al minut 64, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Korneliusz Kacperski va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Stefan Schwabhausen la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Seniors havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felicio Veiga de Seniors amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.