Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATLETICO RIOGAZAS (1435801) - Real De Galicia (772525) » 649242105: T61/J3/VI

Liga 649242105 Información oficial sobre el partido 649242105 en Hattrick

09.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / VI.702 (15020)

ATLETICO RIOGAZAS Alineación oficial del equipo 'ATLETICO RIOGAZAS' en el partido 2 - 1 real_zaragoza_team Alineación oficial del equipo 'real_zaragoza_team' en el partido
Pelle van der Haven (28') 1 - 0
1 - 1 Marco Anconetani (48')
Ernest Salamatov (56') 2 - 1
ATLETICO RIOGAZAS Alineación oficial del equipo 'ATLETICO RIOGAZAS' en el partido 2 - 1 real_zaragoza_team Alineación oficial del equipo 'real_zaragoza_team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ATLETICO RIOGAZAS Alineación oficial del equipo 'ATLETICO RIOGAZAS' en el partido 4 - 1 real_zaragoza_team Alineación oficial del equipo 'real_zaragoza_team' en el partido
Tiene mala suerte 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETICO RIOGAZAS

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): ATLETICO va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 28 Pelle van der Haven va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ernest Salamatov de ATLETICO aconseguir un gol al minut 56 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 6 (Ocasión de penalti): En Pelle van der Haven va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 6, però el porter visitant Cristi Rapcea el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 239 Minuto 8 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Cedric Kienast va deixar a Pavle Čelebić assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Cedric Kienast va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ATLETICO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Cristi Rapcea al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pelle van der Haven va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gerard Garrabou va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raffaele Infulati de ATLETICO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

real_zaragoza_team

Goles Goles

  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): En Rachad Jaber entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al real_zaragoza_team, un peu providencial d'en Marco Anconetani va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Fernando Polo Baz quasi aconsegueix empatar per real_zaragoza_team al minut 31, però Adrián Cerca va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pavle Čelebić de real_zaragoza_team es va guanyar la targeta groga merescudament.