Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rentry (1596471) - Valores FC (1368468) » 649240609: T61/J8/VI

Liga 649240609 Información oficial sobre el partido 649240609 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / VI.675 (14993)

PasandoEnCorto Alineación oficial del equipo 'PasandoEnCorto' en el partido 3 - 3 Salud y Dinero F.C. Alineación oficial del equipo 'Salud y Dinero F.C.' en el partido
0 - 1 Manolo Cayo (12')
Nicasio Bustelo (33') 1 - 1
Silvio Vicuña Oyarbide (55') 2 - 1
2 - 2 Jesús Garrinaga (77')
Agustín Spínola (80') 3 - 2
3 - 3 Adalbert Mercadé (85')
PasandoEnCorto Alineación oficial del equipo 'PasandoEnCorto' en el partido 3 - 3 Salud y Dinero F.C. Alineación oficial del equipo 'Salud y Dinero F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
PasandoEnCorto Alineación oficial del equipo 'PasandoEnCorto' en el partido 4 - 2 Salud y Dinero F.C. Alineación oficial del equipo 'Salud y Dinero F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,2 % 1,6 % 14,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PasandoEnCorto

Goles Goles

  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Salustiano Chantada va anar directament als peus de Nicasio Bustelo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del PasandoEnCorto van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Silvio Vicuña Oyarbide va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Agustín Spínola va donar a PasandoEnCorto un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 23 minuts, en Mauro Iglesias Ussel no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de PasandoEnCorto a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Salustiano Chantada va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Agustín Spínola va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PasandoEnCorto se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Salud y Dinero F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Manolo Cayo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Dinero.
  • 106 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 77 minuts, Jesús Garrinaga va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 2.
  • 164 Minuto 85 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Dinero al minut 85. Adalbert Mercadé va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 3 - 3

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Adalbert Mercadé va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 20, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, un refús desafortunat de Nick Usman, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Fernando Campos-Molinas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.