Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Newton City (1455894) - Sansa Utd (1592777) » 649231820: T61/J8/VI

Liga 649231820 Información oficial sobre el partido 649231820 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / VI.518 (14836)

Vermut Rojo Alineación oficial del equipo 'Vermut Rojo' en el partido 2 - 4 Liverpool La Camocha Alineación oficial del equipo 'Liverpool La Camocha' en el partido
0 - 1 Xabi Ametzaga (24')
0 - 2 Mihai Ţugulan (25')
0 - 3 Miklós Bodonyi (34')
David Rufach (61') 1 - 3
1 - 4 Rafael Ercilla (80')
David Rufach (83') 2 - 4
Vermut Rojo Alineación oficial del equipo 'Vermut Rojo' en el partido 2 - 4 Liverpool La Camocha Alineación oficial del equipo 'Liverpool La Camocha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Vermut Rojo Alineación oficial del equipo 'Vermut Rojo' en el partido 4 - 1 Liverpool La Camocha Alineación oficial del equipo 'Liverpool La Camocha' en el partido
Tiene mala suerte 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vermut Rojo

Goles Goles

  • 102 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Als 61 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Vermut va acabar amb la pilota als peus de David Rufach que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 3.
  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): El Vermut no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en David Rufach es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Lleonard Fabre va fer al minut 32 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Fidel Torró, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 200 Minuto 47 (Ocasión de falta): David Rufach va xutar una falta al minut 47 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 216 Minuto 53 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Fecund Segarra va ser clau en la jugada d'atac de Vermut al minut 53, quan ell mateix va fer una passada brutal a David Rufach, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Lleonard Fabre no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Gorritepe.

Liverpool La Camocha

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Aslan Erman va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Liverpool, Xabi Ametzaga, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 184 Minuto 25 (Gol de penalti): Passaven 25 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Mihai Ţugulan va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Miklós Bodonyi va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 106 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Rafael Ercilla sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 80 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Rafael Ercilla, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 11 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Xabi Ametzaga va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 35, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Igor Faltus va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, el Liverpool va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Rafael Ercilla s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rafael Ercilla. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mihai Ţugulan de Liverpool va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Honorato Galarmendi de Liverpool es va guanyar la targeta groga merescudament.