Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Relax Mandril C. F. (1340109) - asociacion alicantina deportiva (1334133) » 649230677: T61/J3/VI

Liga 649230677 Información oficial sobre el partido 649230677 en Hattrick

09.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / VI.498 (14816)

Relax Mandril C. F. Alineación oficial del equipo 'Relax Mandril C. F.' en el partido 4 - 1 asociacion alicantina deportiva Alineación oficial del equipo 'asociacion alicantina deportiva' en el partido
Natan Suslensky (38') 1 - 0
Jair Casado (52') 2 - 0
Bernhardt Zierk (53') 3 - 0
3 - 1 Slavko Načić (72')
Natan Suslensky (73') 4 - 1
Relax Mandril C. F. Alineación oficial del equipo 'Relax Mandril C. F.' en el partido 4 - 1 asociacion alicantina deportiva Alineación oficial del equipo 'asociacion alicantina deportiva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Relax Mandril C. F. Alineación oficial del equipo 'Relax Mandril C. F.' en el partido 3 - 0 asociacion alicantina deportiva Alineación oficial del equipo 'asociacion alicantina deportiva' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Relax Mandril C. F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Natan Suslensky de Mandril aconseguir un gol al minut 38 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Mandril va aconseguir el 2 - 0 quan Jair Casado va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Mandril pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bernhardt Zierk va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Mandril al minut 73, que va llançar ajustat al pal en Natan Suslensky. 4 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Jair Casado va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mandril se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Jair Casado del Mandril ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Amb 29 minuts disputats, Natan Suslensky gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Mariño López Ruiz va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Bernhardt Zierk va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Natan Suslensky de Mandril es va guanyar la targeta groga merescudament.

asociacion alicantina deportiva

Goles Goles

  • 151 Minuto 72 (Gol por el centro): asociacion van mostrar una bona compenetració quan al minut 72 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Slavko Načić va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de asociacion va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ufuk Karakuş, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ufuk Karakuş estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Slavko Načić, als 25 minuts, va fallar per ben poc.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): asociacion van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 30, però Klime Fidanovski va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edeuclécio Werner de asociacion amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.