Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bitlles cop (433718) - El millor equip del món mundial (1437815) » 649229165: T61/J2/VI

Liga 649229165 Información oficial sobre el partido 649229165 en Hattrick

02.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / VI.471 (14789)

bitlles cop Alineación oficial del equipo 'bitlles cop' en el partido 1 - 1 El millor equip del món mundial Alineación oficial del equipo 'El millor equip del món mundial' en el partido
0 - 1 Eduard Vilamajó (42')
Juan Martínez Sáinz (81') 1 - 1
bitlles cop Alineación oficial del equipo 'bitlles cop' en el partido 1 - 1 El millor equip del món mundial Alineación oficial del equipo 'El millor equip del món mundial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bitlles cop Alineación oficial del equipo 'bitlles cop' en el partido 2 - 0 El millor equip del món mundial Alineación oficial del equipo 'El millor equip del món mundial' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bitlles cop

Goles Goles

  • 114 Minuto 81 (Gol de penalti): Al minut 81, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Juan Martínez Sáinz no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alberto Cabreta va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 17. En Davide Giannantonio va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Pierre Baetens va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de bitlles se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alberto Cabreta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pierre Baetens va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Adolfo Murrieta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): bitlles enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pierre Baetens.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Martínez Sáinz de bitlles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

El millor equip del món mundial

Goles Goles

  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de mundial va ser finalitzada des de l'esquerra per Eduard Vilamajó al minut 42. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Manuel De Los Ríos de mundial amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.