Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

QUETEÑETE F.C (798006) - Real Camiri FC (1420700) » 649228452: T61/J7/VI

Liga 649228452 Información oficial sobre el partido 649228452 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / VI.458 (14776)

QUETEÑETE F.C Alineación oficial del equipo 'QUETEÑETE F.C' en el partido 2 - 2 Real Camiri FC Alineación oficial del equipo 'Real Camiri FC' en el partido
Augustin Garčev (22') 1 - 0
1 - 1 Markus Oliva (28')
Juan Carlos Roldán (34') 2 - 1
2 - 2 Markus Oliva (71')
QUETEÑETE F.C Alineación oficial del equipo 'QUETEÑETE F.C' en el partido 2 - 2 Real Camiri FC Alineación oficial del equipo 'Real Camiri FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
QUETEÑETE F.C Alineación oficial del equipo 'QUETEÑETE F.C' en el partido 2 - 0 Real Camiri FC Alineación oficial del equipo 'Real Camiri FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

QUETEÑETE F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Quetedoy contenien la respiració mentre en Augustin Garčev s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): En Juan Carlos Roldán va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del RealCamiri. La jugada d'estratègia del Quetedoy per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Lourenzo Martín va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Taciano Galvão del Quetedoy ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Corin Tudor va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Ernio Ibarra va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 235 Minuto 89 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Lourenzo Martín va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Taciano Galvão! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Carlos Humberto Blanch de Quetedoy va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Real Camiri FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 28 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de RealCamiri el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Markus Oliva va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 164 Minuto 71 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de RealCamiri al minut 71. Markus Oliva va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de RealCamiri va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Antonio Villa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 209 Minuto 62 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Carlos Humberto Blanch va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Ontzalu Larruskain va xutar a fora.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de RealCamiri va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ontzalu Larruskain, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 205 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Markus Oliva va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Antonio Villa, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de RealCamiri va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Reinout Rouwhorst va sortir per sobre el travesser.