Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Camiri FC (1420700) - Nacional CF. (434548) » 649228447: T61/J5/VI

Liga 649228447 Información oficial sobre el partido 649228447 en Hattrick

23.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / VI.458 (14776)

Real Camiri FC Alineación oficial del equipo 'Real Camiri FC' en el partido 3 - 2 Nacional CF. Alineación oficial del equipo 'Nacional CF.' en el partido
Gabriel Amargant (7') 1 - 0
1 - 1 Pietro Moneta (33')
Hossein Ali Saremi (37') 2 - 1
Antonio Villa (89') 3 - 1
3 - 2 Mithat Jakupi (89')
Real Camiri FC Alineación oficial del equipo 'Real Camiri FC' en el partido 3 - 2 Nacional CF. Alineación oficial del equipo 'Nacional CF.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Camiri FC Alineación oficial del equipo 'Real Camiri FC' en el partido 0 - 1 Nacional CF. Alineación oficial del equipo 'Nacional CF.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,5 % 0,4 % 91,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Camiri FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Gabriel Amargant, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de RealCamiri eren letals, i Hossein Ali Saremi va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de RealCamiri. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Antonio Villa xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): RealCamiri van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 90, però Javier Dulce va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Nacional CF.

Goles Goles

  • 160 Minuto 33 (Gol de falta): Pietro Moneta va empatar per a Nacional, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Karl-Christian Markgraf va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Nacional, Mithat Jakupi, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Richard Salzen no va ser aprofitada per en Fritz Tulstrup que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Nacional van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Guntmar Dieckmann, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pietro Moneta de Nacional es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Al minut 74 en Ferenc Gálicz va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.