Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinamo Zapaterico (441722) - beer and beer (1372934) » 649227590: T61/J1/VI

Liga 649227590 Información oficial sobre el partido 649227590 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / VI.443 (14761)

Dinamo Zapaterico Alineación oficial del equipo 'Dinamo Zapaterico' en el partido 0 - 2 beer and beer Alineación oficial del equipo 'beer and beer' en el partido
0 - 1 Luis Villavicencio (48')
0 - 2 Max Schmitter (53')
Dinamo Zapaterico Alineación oficial del equipo 'Dinamo Zapaterico' en el partido 0 - 2 beer and beer Alineación oficial del equipo 'beer and beer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dinamo Zapaterico Alineación oficial del equipo 'Dinamo Zapaterico' en el partido 4 - 1 beer and beer Alineación oficial del equipo 'beer and beer' en el partido
Es un cenizo 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo Zapaterico

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adriano Holtzhauer! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Adriano Holtzhauer va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Jürg Blindenbacher va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Zapaterico se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Zapaterico per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Mateus Rodrigues va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Agustín Rosaleda va estar a punt d'avançar els locals al minut 47 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Carlo Grannonio va disposar d'una bona oportunitat al minut 57, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Zapaterico va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 71 que Fedor Strijbos no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al 81, Jürg Blindenbacher hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Fedor Strijbos. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Pretel Marín de Zapaterico es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adriano Holtzhauer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

beer and beer

Goles Goles

  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): beer va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 48, quan Luis Villavicencio, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Max Schmitter va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 53, i va fer pujar el 0 - 2 per a beer.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): beer va estar a punt de marcar quan Fedor Strijbos va fer una passada impressionant a Vikentiy Shelyganov, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Imko Fisscher, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 41 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de beer va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gonzalo Egiaian, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Milo Mićunović de beer va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 77 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.