Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Cobra en Bueno (1368966) - Nonaspe FC (121086) » 649221022: T61/J11/VI

Liga 649221022 Información oficial sobre el partido 649221022 en Hattrick

04.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 11 / VI.325 (14643)

Los Cobra en Bueno Alineación oficial del equipo 'Los Cobra en Bueno' en el partido 0 - 0 Nonaspe FC Alineación oficial del equipo 'Nonaspe FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Cobra en Bueno Alineación oficial del equipo 'Los Cobra en Bueno' en el partido 2 - 0 Nonaspe FC Alineación oficial del equipo 'Nonaspe FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Cobra en Bueno

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): Heinzpeter Baker quasi dona a Cobra l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Cobra a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Immanuel Henn va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 郭 (Guo) 廷彬 (Tingbin) de Cobra es va guanyar la targeta groga merescudament.

Nonaspe FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Nonaspe sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Camiel Heylen, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 5 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El Nonaspe va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Rafael Alejandro Alcuña va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Nonaspe, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Camiel Heylen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Nonaspe va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Finbarr O'Kelly, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pekka Hiissa de Nonaspe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.