Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

moskit AT (1333586) - Costasol FC (1365564) » 649219890: T61/J8/VI

Liga 649219890 Información oficial sobre el partido 649219890 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / VI.305 (14623)

Dragones Nigromantes Alineación oficial del equipo 'Dragones Nigromantes' en el partido 1 - 2 Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido
0 - 1 Christian Sigalini (2')
Enrique Manjon Díaz (16') 1 - 1
1 - 2 Marco Figueroa (78')
Dragones Nigromantes Alineación oficial del equipo 'Dragones Nigromantes' en el partido 1 - 2 Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dragones Nigromantes Alineación oficial del equipo 'Dragones Nigromantes' en el partido 2 - 0 Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragones Nigromantes

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Enrique Manjon Díaz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 58 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 58 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Evaldo Tadeu Brandão va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Salvador Deya de Nigromantes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Costasol FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 2 minuts, Christian Sigalini va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): El Costasol era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Marco Figueroa va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Costasol van sortir al contraatac amb encert al minut 9, però Jabir Sidqi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 239 Minuto 18 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Jabir Sidqi va deixar a Albert Nadal assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Costasol, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Jabir Sidqi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Costasol va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Raúl Cañellas va sortir per sobre el travesser.