Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Soviet Union CF (778669) - Les rotes (799803) » 649219049: T61/J8/VI

Liga 649219049 Información oficial sobre el partido 649219049 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / VI.290 (14608)

Soviet Union CF Alineación oficial del equipo 'Soviet Union CF' en el partido 4 - 1 Les rotes Alineación oficial del equipo 'Les rotes' en el partido
0 - 1 Pablo Lizaranzu (29')
Nikos Kidonakis (43') 1 - 1
Jorg Reitsema (59') 2 - 1
Christoph Michael Widmann (63') 3 - 1
Frédéric Sionneau (64') 4 - 1
Soviet Union CF Alineación oficial del equipo 'Soviet Union CF' en el partido 4 - 1 Les rotes Alineación oficial del equipo 'Les rotes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Soviet Union CF Alineación oficial del equipo 'Soviet Union CF' en el partido 2 - 0 Les rotes Alineación oficial del equipo 'Les rotes' en el partido
Tiene suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soviet Union CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Sam Gordon va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Soviet, Nikos Kidonakis, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Soviet va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 59 Jorg Reitsema va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 115 Minuto 63 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Christoph Michael Widmann era molt més ràpid que el defensa Enrico Gennari. Al minut 63, el jugador de Soviet va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 1.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Soviet va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Frédéric Sionneau des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Frédéric Sionneau! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Frédéric Sionneau va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Soviet enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Alessandro Trambaiolli va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Sam Gordon de Soviet va intentar batre la porteria rival al minut 40 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Soviet per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 48, quan Christoph Michael Widmann va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alessandro Trambaiolli de Soviet es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorg Reitsema.

Les rotes

Goles Goles

  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 29 i semblava que rotes desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Pablo Lizaranzu va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Pablo Lizaranzu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de rotes, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Pablo Lizaranzu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 71 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Andre Haag amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Enrico Gennari de rotes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.