Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Pueblonuevo (1370186) - Atlético Leonés (994799) » 649218777: T61/J10/VI

Liga 649218777 Información oficial sobre el partido 649218777 en Hattrick

28.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 10 / VI.285 (14603)

FC Tetillas Laguie Alineación oficial del equipo 'FC Tetillas Laguie' en el partido 0 - 2 Atlético Leonés Alineación oficial del equipo 'Atlético Leonés' en el partido
0 - 1 Manuel Pinar (34')
0 - 2 Gerardo Cagiga (87')
FC Tetillas Laguie Alineación oficial del equipo 'FC Tetillas Laguie' en el partido 0 - 2 Atlético Leonés Alineación oficial del equipo 'Atlético Leonés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Tetillas Laguie Alineación oficial del equipo 'FC Tetillas Laguie' en el partido 0 - 2 Atlético Leonés Alineación oficial del equipo 'Atlético Leonés' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Tetillas Laguie

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 5 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Miloslav Olbrich va rebre molts aplaudiments. Al minut 5 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Armando Di Gregorio va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Armando Di Gregorio de Tetillas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Atlético Leonés

Goles Goles

  • 170 Minuto 34 (Gol de falta): Manuel Pinar va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 34. 0 - 1 per a Atlético.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Guillermo Cabriales arribés a peus de Gerardo Cagiga, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Atlético el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pere Condis que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 8, quan en Manuel Pinar va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Gerardo Cagiga quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Théo Marcel, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 Théo Marcel va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alejandro Junguito, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Estanislao Pacheco Rubio va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.